Top

Work smarter, not harder

Case By CaseCoaching Work smarter, not harder

Work smarter, not harder

Efficiëntie en resultaatgerichtheid staan hoog bovenaan de prioriteitenlijst van heel wat leidinggevenden en hun medewerkers.
Case by Case ontwikkelde vanuit de eigen businesservaring een modulair begeleidingstraject.
Moet Ik Dit Nu Doen? 5 woorden, 1 zin. Elk woord is cruciaal in het bepalen van je prioriteiten. Waar leg je de focus ? Hoe haal je het beste uit je job ? Hoe verhoog ik mijn persoonlijke efficiëntie binnen een snel veranderende omgeving.

Case by Case werkte een interactief coaching traject uit (individueel of in team). In deze begeleiding krijg je niet alleen inzicht in je eigen denk- en voorkeursstijl, maar maken we ook de praktische link via ‘het ITO-principe’ naar je professionele omgeving en het bepalen van je prioriteiten. Op basis van persoonlijke reflectie, opdrachten, simulaties en best practices worden ervaringen gedeeld en krijg je concrete handvaten om aan de slag te gaan.

Coachees die deze begeleiding volgden gaven volgende feedback:
“De inhoud en de aanpak zijn zeer relevant in mijn job”, “IEDEREEN in onze organisatie zou deze begeleiding moeten krijgen”, “Vanaf dag 1 heb ik een rendement en een veel duidelijk kader om binnen te werken”, “De business coach daagt me constant uit om na te denken”,”De meeste tips kunnen meteen op de werkvloer gebruikt worden”.

Getriggerd door deze mail of interesse in een verkennend gesprek ? Aarzel niet en bel me even 0495/38.23.49.