Welkom op de site van Case By Case

+32 495 38 23 49

Top
 

Wie is Geert Serneels?

Geert Serneels is een people manager, strateeg, communicator en business coach met een sterke doelgerichte en commerciële drive. Zijn passie als manager en mens ligt in het begeleiden van leidinggevenden, teams en organisaties waarbij het zijn doel is om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken en zo een verandering tot stand te brengen in hun manier van denken en handelen waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten en werkmethoden.

Hij vertrekt steeds vanuit een positieve benadering of mensbeeld en op basis van een concrete hands-on-aanpak werkt hij samen met de opdrachtgever (bedrijf, team, cochee,…) aan ‘de gewenste situatie’.

De sterkte van Geert is het in balans brengen en ontwikkelen van leiderschap en kritisch denken, begeleiden van groot- en kleinschalige veranderingsprocessen, innoverende strategieën implementeren, het coachen en verder uitbouwen van management- en salesteams.

Geert heeft meer dan 20 jaar ervaring in commercieel – en algemeen management en dit zowel bij multinationals als middelgrote bedrijven (oa. Sanoma/Medialogue, Mediahuis/Jobat). Als managing partner bij Groep C en Ogilvy heeft Geert heel wat organisaties en leidinggevenden geadviseerd en begeleid op het vlak van management, change en human capital management.

Geert, geboren en getogen Leuvenaar heeft projecten begeleid in heel Europa en werkt in het Nederlands, Frans en Engels.

Vanuit zijn persoonlijk engagement is Geert ook lid van een aantal organisaties (ALIVE Dialogue, BVIC, OHL,…) waar hij op verschillende niveaus actieve bijdragen levert.

Case by Case kan voor specifieke opdrachten en trajecten een beroep doen op domeinspecialisten of andere samenwerkingspartners

Wil je weten welke bedrijven en organisaties een beroep op Geert hebben gedaan, check dan alvast de pagina ‘referenties’.

mkdf-team-image
Geert Serneels

Business Coach, People Manager, Sr. Advisor and Interim Manager