Top

De Coronarollercoaster

Case By CaseCoaching De Coronarollercoaster
q

De Coronarollercoaster

Sinds vorige week vrijdag ervaren we samen in welke ‘Coronarollercoaster’ we zitten. Terechte maatregelen met als doel het Coronavirus een halt toe te roepen (#flattenthecurve) en onze volksgezondheid centraal te stellen. Het welzijn van de bevolking primeert.

Op economisch vlak is de impact groot. In geen tijd beleeft elke ondernemer zijn/haar eigen nachtmerrie. Indrukwekkend om vast stellen hoe snel er geschakeld wordt in de bedrijfswereld. Workshops of trainingen worden logischerwijze uitgesteld. De volle agenda maakt de komende dagen en weken plaats voor vrije ruimte. Hoog tijd om hier als business coach inventief en creatief mee om te gaan en je ‘free time’ anders in te vullen.

Vandaar mijn voorstel. Wil je de tijd nemen om te sparren over jouw professionele uitdagingen, jouw medewerkers klantgerichtheid te laten beleven of ben je gewoon op zoek naar een klankbord op people – en commercieel managementvlak? Contacteer me (0495/38.23.49 of geert@casebycase.be) en we plannen samen een virtuele meeting in. (#staysafeonline)