Top

Business seminarie ‘Leiderschap in een VUCA-wereld’

Case By CaseCoaching Business seminarie ‘Leiderschap in een VUCA-wereld’

Business seminarie ‘Leiderschap in een VUCA-wereld’

Case by Case trekt van donderdag 8 oktober 2020 t/m zondag 11 oktober 2020 naar de Alentejostreek in Portugal voor haar tweede business seminarie ‘Leiderschap in een VUCA-wereld’.

Een businesstrip naar het Toscane van Portugal met 20 managers/zaakvoerders/CEO’s waar een ideale mix wordt aangeboden van inhoud, netwerken en plezier.

Volgende sprekers hebben bevestigd:

  • Bart De Smet (CEO Ageas en voorzitter VBO)
  • Danielle Vanwesenbeeck (CEO Mastermail en Trendscolumnist)
  • Paul Geyssens (CEO Uniglobe Travel België)
  • Marc Vande Gucht (Oprichter Fonds voor Geluk en auteur)

De_SmetdanielleMarc_Vande_Guchtpaul geyssens

Waarom is het business seminarie een aanrader? Het is een ideale gelegenheid om jouw professioneel netwerk verder uit te breiden en collega-managers/zaakvoerders op een andere manier te leren kennen! Bovendien kan je in een professioneel gezelschap genieten van oa. een unieke ballonvaart, een duo skydive, zelf je wijn produceren,…

Budget

Het budget voor deze gevarieerde 4-daagse bedraagt 1850 Euro/persoon (excl. BTW). Wie niet wil duo skydiven betaalt een bedrag van 1675 Euro (excl. BTW).
In het tarief zijn alle overnachtingen (hotel Vitoria Stone https://www.vitoriastonehotel.com/ing), activiteiten en maaltijden (inclusief drank bij de maaltijden) voorzien. De organisatie van dit event is in handen van Uniglobe Axon Travel.

Er zijn momenteel nog 6 plaatsen beschikbaar.

Interesse om deel te nemen? Contacteer Geert Serneels van Case by Case (+32 495.38.23.49 of via geert@casebycase.be).